Karriere

KARRIERE

Vi er i vekst og jevnlig på utkikk etter nye advokater og advokatfullmektiger til våre kontorer på Hamar og Gjøvik/Dokka. Vi tar gjerne imot åpne søknader, både fra nyutdannede, jurister med relevant arbeidserfaring og advokater med egen portefølje. Vi vektlegger gode faglige kvalifikasjoner, evne til å arbeide selvstendig, høy arbeidskapasitet og fleksibilitet, godt humør og interesse for, og gjerne erfaring med, våre hovedarbeidsfelt innen fast eiendom og generell forretningsjuss. Kontorsted kan være Hamar og/eller Gjøvik/Dokka.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig, uformelt og faglig stimulerende arbeidsmiljø. Det er gode muligheter for prosedyre og vi tilbyr konkurransedyktige vilkår.

Våre kontaktpersoner for å ta imot åpne søknader er på Hamar:
Trude Aspelund Strand, tas@advjohnsrud.no,
tlf. 994 02 960

Gjøvik/Dokka:
Knut Westrum, kwe@advjohnsrud.no,
tlf. 452 80 276

2020-06-16T12:19:18+00:00