KARRIERE

Vi er i vekst og jevnlig på utkikk etter nye advokater og advokatfullmektiger til våre kontorer på Hamar og Gjøvik. Vi tar gjerne imot åpne søknader, både fra nyutdannede, jurister med relevant arbeidserfaring og advokater med egen portefølje. Vi vektlegger gode faglige kvalifikasjoner, evne til å arbeide selvstendig, høy arbeidskapasitet og fleksibilitet, godt humør og interesse for, og gjerne erfaring med, våre hovedarbeidsfelt innen fast eiendom og generell forretningsjuss. Kontorsted kan være Hamar og/eller Gjøvik.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig, uformelt og faglig stimulerende arbeidsmiljø. Det er gode muligheter for prosedyre og vi tilbyr konkurransedyktige vilkår.

Vår kontaktperson for å ta imot åpne søknader er:
Trude Aspelund Strand, tas@advjohnsrud.no,
tlf. 994 02 960