Karriere

KARRIERE

Vi er i vekst og jevnlig på utkikk etter nye advokater og advokatfullmektiger til våre kontorer på Hamar og Gjøvik/Dokka. Vi tar gjerne imot åpne søknader, både fra nyutdannede, jurister med relevant arbeidserfaring og advokater med egen portefølje. Vi vektlegger gode faglige kvalifikasjoner, evne til å arbeide selvstendig, høy arbeidskapasitet og fleksibilitet, godt humør og interesse for, og gjerne erfaring med, våre hovedarbeidsfelt innen fast eiendom og generell forretningsjuss. Kontorsted kan være Hamar og/eller Gjøvik/Dokka.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig, uformelt og faglig stimulerende arbeidsmiljø. Det er gode muligheter for prosedyre og vi tilbyr konkurransedyktige vilkår.

Våre kontaktpersoner for å ta imot åpne søknader er på Hamar:
Trude Aspelund Strand, tas@advjohnsrud.no,
tlf. 994 02 960

Gjøvik/Dokka:
Knut Westrum, kwe@advjohnsrud.no,
tlf. 452 80 276

2020-06-16T12:19:18+00:00
VI BRUKER INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) SLIK AT VI KAN YTE DEG BEDRE SERVICE. INFORMASJONSKAPSLENE BLIR HOVEDSAKELIG BENYTTET FOR TRAFIKKMÅLING OG OPTIMALISERING AV TJENESTEN. DU KAN OGSÅ LESE MER OM VÅR BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER HER Ok